Galleri

Uddrag af de mange muligheder Green House tilbyder
 

TRÆHUSE, BJÆLKEHUSE OG SPECIALHUSE

Hos Green House kan du vælge mellem færdigbyggede træhuse og bjælkehuse samt træhuse til skalmuring. Herunder ses et udvalg af vores husprojekter – klik på det enkelte galleri og få inspiration.

Lad Green House stå for dit husprojekt. Vi har mange års erfaring med helårshuse og fritidshuse i træ og bjælker. Vi bygger som oftest et råhus, hvilket vil sige, at vi står for alt det udvendige. Vi har en række kompetente samarbejdspartnere, vi kan henvise til, hvis du ønsker et nøglefærdigt træhus eller bjælkehus. Alle vores huse er højisolerede og byder på et utroligt godt og sundt indeklima med en god økonomi.

Konkurrencedygtige priser

Der er ikke den store forskel i prisen på et færdigbygget bjælkehus og et træhus, det handler ganske enkelt om smag og behag.

Da prisen på et hus afhænger af indretning, materialevalg og lignende, er det ikke muligt at angive en fast kvadratmeterpris. Ring til en af vores rådgivere og tag en snak om dit kommende husprojekt, så kan du få en prisindikation.

Kontakt Green House

Er du interesseret i et træhus eller et bjælkehus enten som helårshus eller fritidshus er du velkommen til at kontakte Green House.

Tlf. 98 33 23 33

Green House producerer træhuse og bjælkehuse af høj kvalitet til hele det danske marked. Green House er en fleksibel virksomhed med en årlig kapacitet på ca. 50 huse. Vi producerer alle typer af træhuse og bjælkehuse.

Her finder du os

Green House
Vester Fjordvej 4, Mou
9280 Storvorde

CVR: 29614288