FRITIDSHUSE OG SOMMERHUSE

Green House tilbyder en række standardtyper af fritidshuse, men vi konstruerer også efter individuelle ønsker.

FRITIDSHUSE OG SOMMERHUSE

Hos Green House finder du et stort udvalg af fritidshuse og sommerhuse. Du kan vælge en standardhustype, eller vi kan bygge efter dine individuelle ønsker. Vi bygger både træhuse og bjælkehuse.

Vi er eksperter i at bygge træhuse og bjælkehuse samt designe sommerhuse, der oser af den velkendte sommerferiehygge fra dengang far var dreng. Et fritidshus eller sommerhus i træ eller bjælker fra Green House bringer dig tilbage til grundværdierne af det traditionelle sommerhus, som bygger på familiehygge, masser af afslapning og bedre tid til familie og venner.

 

Når du vælger et nyt hus fra Green House, får du altid et hus, som er gedigent bygget i holdbare materialer, hvilket betyder, at huset har en lang levetid. Det betyder også, at man undgår efterreparationer, som opstår ved sjusket håndværk.

Kontakt Green House for pris på et fritidshus eller sommerhus med individuelle tilpasninger.

Futurasommerhuset model 86

Et tidssvarende sommerhus på 86 m² og med 21 m² overdækket terrasse.

Futurasommerhuset model 98

Futurasommerhuset model 98 er konstrueret med en ensidig taghældning

Folkesommerhuset

Et fritidshus på 50 m² og med hele 20 m² overdækket terrasse.

Når kvalitet og design går op i en højere enhed

Vi producerer alle vores huse, både fritidshusesommerhuse og helårshuse, på vores egen fabrik. Hver enkel lille del til dit nye træhus eller bjælkehus bliver kvalitetstjekket, hvilket betyder, at vi sikrer en kvalitet i absolut højeste klasse. Når kvaliteten er i orden, er træhuse næsten uforgængelige.

Nyd roen i et sommerhus i træ

Oplev roen og den helt særlige hygge i et sommerhus i træ eller bjælker fra Green House. Uanset om du er til det helt klassiske og traditionelle Folkesommerhus, eller om du mere er til det moderne designede Futurasommerhus, finder du den bedste løsning hos Green House.

Det lyder dyrt?

Hos Green House koster kvalitet ikke noget! Kvalitet er en selvfølge hos os, og det er omdrejningspunktet i alt, hvad vi laver. Vi mener, at alle fortjener at bo i et hus af høj kvalitet, og derfor er vores priser også til at betale. Prisen er meget afhængig af, hvilken hustype og byggeløsning du vælger. Der er ikke den store forskel i prisen på et træhus og et bjælkehus – det handler mere om smag og behag. I vores prisliste, finder du nemt prisen på dit drømmehus. Har du ønsker om specielle tilpasninger til en af vores hustyper, eller har du egne tegninger til et nyt sommerhus, opfordrer vi til, at du tager kontakt til vores rådgivere og får en snak om dit kommende husprojekt. Kontakt Green House på mail info@greenhouse.dk eller på telefon 98 33 23 33.

At vælge drømmehuset

Vores dygtige konstruktører har designet en lang række forskellige hustyper, som hver især har nogle unikke detaljer, som gør hvert enkelt hus til noget helt særligt. Du har altid mulighed for individuelle tilpasninger, og Green House hjælper dig meget gerne med at designe netop det nye fritidshus eller sommerhus, som du drømmer om at holde fri i. Nøgleordet for vores arbejde er engagement og kreativitet, og det betyder, at det kun er fantasien, som sætter grænser for dit nye drømmehus.

Et godt råd

Green House er en erfaren leverandør af fritidshuse og sommerhuse, og baseret på vores ekspertise kan vi give følgende gode råd til alle nybyggere: Find en leverandør, hvor der er mulighed for at flytte rundt på rummene i husene, ændre på konstruktionerne, foretage individuelle materialevalg, modtage delleveringer samt få konstruktiv sparring og vejledning. Alt dette kan selvfølgelig altid lade sig gøre hos Green House.

Green House producerer træhuse og bjælkehuse af høj kvalitet til hele det danske marked. Green House er en fleksibel virksomhed med en årlig kapacitet på ca. 50 huse. Vi producerer alle typer af træhuse og bjælkehuse.

Her finder du os

Green House
Ringvejen 23
9510 Arden

CVR: 29614288

Kontakt