Type SOMMERHUSE og FRITIDSHUSE

Green House tilbyder en række standardtyper af fritidshuse, men vi konstruerer også efter individuelle ønsker.

PRÆFABRIKEREDE SOMMERHUSE

Hos Green House finder du et stort udvalg af sommerhuse og fritidshuse. Du kan vælge en standardhustype (type sommerhus), eller vi kan bygge efter dine individuelle ønsker.

Vi er eksperter i at bygge træhuse og bjælkehuse samt designe præfabrikerede sommerhuse, der oser af den velkendte sommerferiehygge, fra dengang far var dreng. Et præfabrikeret sommerhus eller fritidshus i træ eller bjælker fra Green House bringer dig tilbage til grundværdierne af det traditionelle sommerhus. Grundværdierne bygger på familiehygge, masser af afslapning og mere tid til familie og venner.

Når du vælger at lade Green House bygge nyt sommerhus, får du altid et hus, som er gedigent bygget i holdbare materialer, hvilket betyder, at huset har en lang levetid. Det betyder også, at du undgår efterreparationer, som opstår ved sjusket håndværk.

Futurasommerhuset model 86

Et tidssvarende sommerhus på 86 m² og med 21 m² overdækket terrasse.

Futurasommerhuset model 98

Futurasommerhuset model 98 er konstrueret med en ensidig taghældning

Folkesommerhuset

Et fritidshus på 50 m² og med hele 20 m² overdækket terrasse.

Når kvalitet og design går op i en højere enhed

Vi producerer alle vores træhuse, både fritidshuse, sommerhuse og helårshuse, på vores egen fabrik. Hver enkel lille del til dit nye træhus eller bjælkehus bliver kvalitetstjekket, hvilket betyder, at vi sikrer en kvalitet i absolut højeste klasse. Når kvaliteten er i orden, er træhuse næsten uforgængelige.

Nyd roen i et præfabrikeret sommerhus

Oplev roen og den helt særlige hygge i et type sommerhus i træ eller bjælker fra Green House. Uanset om du er til det helt klassiske og traditionelle Folkesommerhus, eller om du mere er til det moderne designede Futurasommerhus, finder du den bedste løsning hos Green House.

Præfabrikeret sommerhus pris

Hos Green House koster kvalitet ikke ekstra! Kvalitet er en selvfølge hos os, og det er omdrejningspunktet i alt, hvad vi laver. Vi mener, at alle fortjener at bo i et hus af høj kvalitet, og derfor er vores priser også til at betale.

Byg sommerhus for under 1 million

Hvad koster det at bygge et nyt sommerhus? Prisen på et nyt præfabrikeret sommerhus ligger fra cirka 625.000 kr. for 87 m² med medbyg. Prisen er naturligvis afhængig af, hvilken hustype og byggeløsning du vælger. Der er ikke den store forskel i prisen på et træhus og et bjælkehus – det handler mere om smag og behag.

Har du ønsker om specielle tilpasninger til en af vores hustyper, eller har du egne tegninger til et nyt sommerhus, opfordrer vi til, at du tager kontakt til vores rådgivere og får en snak om dit kommende husprojekt.

Kontakt Green House for en mere nøjagtig pris og tilbud på et nyt præfabrikeret sommerhus eller et sommerhus med individuelle tilpasninger på mail info@greenhouse.dk eller på telefon 98 33 23 33.

At vælge drømmehuset

Vores dygtige konstruktører har designet en lang række forskellige hustyper, som hver især har nogle unikke detaljer, som gør hvert enkelt hus til noget helt særligt.

Du har altid mulighed for individuelle tilpasninger, og Green House hjælper dig meget gerne med at designe netop det nye fritidshus eller sommerhus, som du drømmer om at holde fri i. Nøgleordet for vores arbejde er engagement og kreativitet, og det betyder, at det kun er fantasien, som sætter grænser for dit nye drømmehus.

Green House er en erfaren leverandør af nye fritidshuse og sommerhuse, og baseret på vores ekspertise kan vi give følgende gode råd til alle nybyggere: Find en leverandør, hvor der er mulighed for at flytte rundt på rummene i husene, ændre på konstruktionerne, foretage individuelle materialevalg, modtage delleveringer samt få konstruktiv sparring og vejledning. Alt dette kan selvfølgelig altid lade sig gøre hos Green House.

Green House producerer træhuse og bjælkehuse af høj kvalitet til hele det danske marked. Green House er en fleksibel virksomhed med en årlig kapacitet på ca. 50 huse. Vi producerer alle typer af træhuse og bjælkehuse.

Her finder du os

Green House
Vester Fjordvej 4, Mou
9280 Storvorde

CVR: 29614288