FUTURAHUSE

Green House tilbyder en række standardtyper af Futurahuse, men vi konstruerer også efter individuelle ønsker.

FUTURASOMMERHUS I TRÆ

Hos Green House ved vi, at et sommerhus er ikke bare er et sommerhus, det er et helt unikt sted, hvor ferieminder skal skabes. Netop derfor har alle vores præfabrikerede sommerhuse et helt unikt kendetegn, og Futurasommerhuset er ingen undtagelse – tværtimod! Med dets helt særlige ensidige taghældning får du et sommerhus, som er en arkitektonisk perle. Derudover skaber den helt særlige tagkonstruktion en helt fantastisk overdækket terrasse med et udhæng, som er beklædt med trælister, som gør, at lyset kan skinne igennem, så både terrasse og stue får et meget smukt lysindfald.

Varianter

Futurasommerhuset fås i to varianter, som begge har samme arkitektoniske udgangspunkt, men med to forskellige indretningsløsninger.

Ensidig taghældning giver et unikt udseende

Hos Green House ved vi, at et sommerhus er ikke bare er et sommerhus, det er et helt unikt sted, hvor ferieminder skal skabes. Netop derfor har alle vores sommerhustyper et helt unikt kendetegn, og Futurasommerhuset er ingen undtagelse – tværtimod! Med dets helt særlige ensidige taghældning får du et sommerhus, som er en arkitektonisk perle, og som har et moderne udtryk. Derudover skaber den helt specielle ensidig tagkonstruktion en helt fantastisk overdækket terrasse med et tagudhæng, som giver et flot og tidssvarende udseende. Tagudhængets underside er beklædt med trælister. Dette gør, at sollyset kan skinne igennem, så både terrasse og stue får et meget smukt lysindfald. Med sin unikke arkitektur passer træhuser fremragende ind i det moderne sommerhusmiljø.

Futurasommerhuse med æstetik i høj kvalitet

Futurasommerhuset fås i to varianter, som begge har samme arkitektoniske udgangspunkt, men med to forskellige indretningsløsninger. Begge modeller har et stort lyst køkken-alrum i åben forbindelse med stuen og de høje vinduespartier, som inviterer den store overdækkede terrasse med helt indenfor. Den ene model er 86 m2 og er indrettet med to gode værelser, et badeværelse og et bryggers, hvor der er plads til både vaskemaskine og tørretumbler. Derudover spænder den store overdækkede terrasse over hele på 21 m2. Den anden model af sommerhuset er på 98 m2. Her får du hele tre gode værelser, et badeværelse og et bryggers, hvor der også er plads til vaskemaskine og tørretumbler. Model 98 har derudover en kæmpe overdækket terrasse på ikke mindre end 25 m2. Denne model kan desuden bygges som et helårshus.

Model 86

Nyt fritidshus på 86 m2 med overdækket terrasse

Model 86

Et træhus med store vinduespartier giver meget lysindfald

Model 86

Med unik arkitektur passer træhuset godt ind i sommerhusmiljøet

Kvalitet og fleksibilitet

Vores vigtigste opgave hos Green House er at levere et hus, hvor kunden er i centrum fra start til slut. I den forbindelse ved vi, at mange af vores kunder selv har hænderne skruet rigtig godt på og meget gerne vil deltage aktivt i byggeprocessen. Derfor har vi udviklet forskellige byggeløsninger som tilgodeser både de, som selv ønsker at trække i arbejdstøjet og de, som gerne vil have, at Green House står for alt fra start til slut. Om du selv er med-bygger eller lader os gøre det hårde arbejde, er en ting sikkert; du får et sommerhus af tårnhøj kvalitet, da alle dele til huset bygges på vores egen fabrik, og derfor undergår en lang række kvalitetskontroller.

Jeg har spørgsmål

Det er en stor beslutning af købe et sommerhus, og der kan derfor let dukke en masse spørgsmål op. Dem står vi hos Green House selvfølgelig parat til at svare på. Du kan bare give os et kald på tlf. 98 33 23 33 eller sende en mail på info@greenhouse.dk.

Green House producerer træhuse og bjælkehuse af høj kvalitet til hele det danske marked. Green House er en fleksibel virksomhed med en årlig kapacitet på ca. 50 huse. Vi producerer alle typer af træhuse og bjælkehuse.

Her finder du os

Green House
Vester Fjordvej 4, Mou
9280 Storvorde

CVR: 29614288