GREEN HOUSE

OM GREEN HOUSE

Green House fremstiller lavenergi træhuse og bjælkehuse i høj kvalitet.

Green House er en fleksibel virksomhed med en årlig kapacitet på omkring 50 huse. Der produceres alle typer af træhuse og bjælkehuse:

Helårshuse i ét og to plan
Fritidshuse og sommerhuse
Træhuse til skalmuring

Træhuse på egen fabrik
Green House producerer træhuse på egen fabrik, hvilket sikrer en høj produktkvalitet, idet vi har fuld kontrol med, at der leves op til kvalitetskravene i vores produktion.
Husene fremstilles af svensk træ og er udført med vandrette høvlede granbjælker eller med savskåret lodret fyrretræsbeklædning og bygget efter BR18. Vinduerne leveres med lavenergiglas, hvilket har positiv effekt på varmeregningen.

Selvbyg eller medbyg
Vores huse leveres enten som selvbyg eller medbyg, hvor vi monterer råhuset på soklen. Vi er også behjælpelige med at udføre individuelle løsninger, hvad end det gælder helårs- eller fritidshuse. Ligeledes er der mulighed for forskellige former for tilvalg på vores standardhustyper.

Sæt dit eget præg på dit nye træhus
Filosofien bag vores træhuse er, at du skal have mulighed for at sætte dit eget præg herpå. Du er velkommen til at komme med egne tegninger, men vi står også til rådighed med hjælp fra vores arkitekter og konstruktører. Som kunde hos os får du lige det, du ønsker.

Træhuse til konkurrencedygtige priser
Hos Green House har vi en klar målsætning om at udføre kvalitetshuse til den rigtige pris. Vi benytter de bedste materialer, og vi ved, at det er en stor beslutning at købe nyt hus, hvorfor vores fagligt dygtige konstruktører og sælgere står til disposition med råd og vejledning lige fra den indledende forespørgsel på vores katalog og indtil dit drømmehus står parat.

Green House er en kompetent, seriøs og fleksibel virksomhed, der vægter personlig kundeservice højt. Vi er din pålidelige samarbejdspartner.

Green House producerer træhuse og bjælkehuse af høj kvalitet til hele det danske marked. Green House er en fleksibel virksomhed med en årlig kapacitet på ca. 50 huse. Vi producerer alle typer af træhuse og bjælkehuse.

Her finder du os

Green House
Ringvejen 23
9510 Arden

CVR: 29614288

Kontakt