Drømmehuse i træ

Hos Green House er vi specialister i træhuse, hvor vi, med mere end 20 års erfaring, kan levere netop dit drømmehus

Hos Green House producerer vi træhuse til hele det danske marked. Vi fremstiller træhuse til skalmuring, hvor vi både leverer præfabrikerede sommerhuse og fritidshuse og helårshuse i ét eller to plan, hvor vi på blot fire uger kan producere og levere dit nye hus.

Vores huse kan leveres som både selvbyg eller medbyg, hvor vi monterer råhuset på soklen. Vi kan ligeledes levere individuelle løsninger, når det kommer til helårshuse eller fritidshuse. Dertil kommer forskellige former for tilvalg, som du kan vælge at tilføje på standardhuset. 

Du kan også selv være med til at præge dit kommende træhus, da vi gerne ser på tegninger eller lignende. Vores arkitekter står ligeledes til rådighed, hvis dette ønskes, så du ender ud med netop din drømmebolig.

Leverandører af dit drømmehus

Træhuset er for mange forbundet med sommerhuset og idyl. Selvom det sidste er yderst korrekt, så er træhuset meget mere end blot et sommerhus. Træhuse fra Green House egner sig nemlig perfekt til helårshuse, hvor du kan få unikke designs, som gør din bolig til et naturligt blikfang. Denne type bolig kommer med en række fordele, hvor både minimal klimabelastning og arkitektoniske muligheder kan nævnes.

Klimavenlige huse

Hos Green House producerer vi lavenergi træhuse, da det ligger os meget på sinde at mindske vores CO2 udledning mest muligt. Huse af træ er nemmere at varme op, hvor indeklimaet generelt er i topklasse. Yderligere leveres vores huse også med lavenergiglas, hvilket reducerer energiforbruget yderligere.

Hvad koster et træhus?

Prisen på træhuse kan variere alt efter materialevalg og indretning m.m. Det er derfor svært at give en typisk kvadratmeterpris, da det afhænger af dine egne ønsker og præferencer. Du kan derfor med fordel kontakte en af vores rådgivere, som kan gøre dig klogere på både pris og meget andet relateret til træhuset. Derudover kommer prisen også an på, om du vælger en standardløsning eller om du selv ønsker at tegne huset.

Konkurrencedygtige priser

Der er ikke den store forskel i prisen på et bjælkehus og et træhus, det handler ganske enkelt om smag og behag.

Da prisen på et hus afhænger af indretning, materialevalg og lignende, er det ikke muligt at angive en fast kvadratmeterpris. Ring til en af vores rådgivere og tag en snak om dit kommende husprojekt, så kan du få en prisindikation.

Kontakt Green House

Ønsker du at høre mere om vores træhuse, er du velkommen til at kontakte Green House på tlf. 98 33 23 33 eller bestille vores katalog online.

Green House producerer træhuse og bjælkehuse af høj kvalitet til hele det danske marked. Green House er en fleksibel virksomhed med en årlig kapacitet på ca. 50 huse. Vi producerer alle typer af træhuse og bjælkehuse.

Her finder du os

Green House
Ringvejen 23
9510 Arden

CVR: 29614288

Kontakt