Skalmuring

Klassisk murstensfacade med træhusets kvalitetskerne
Vil du gerne have et hus, som er næsten vedligeholdelsesfrit eller er du blot mere til et helt klassisk murstenshus end til træ- eller bjælkehusets Morten Korch idyl? Så tilbyder vi hos Green House også skalmuring. En skalmuring er en opmuring af vores klassiske grundhus. På den måde får du vores højisolerede bagmurselementer men med en facade af mursten eller vandskuring. Ved at vælge en skalmuring får du derfor alle træhusets kvaliteter som eksempelvis et miljørigtigt og energivenligt indeklima sammen med murstenshusets vedligeholdelsesfrie fordele.

Skalmuring med et væld af muligheder

En skalmuring rummer, ligesom træ- eller bjælkehuset, utroligt mange muligheder, hvor valg af eksempelvis vinduer kan være med til at gøre huset stort set vedligeholdelsesfrit. Hos Green House har vi en række kreative byggerådgivere ansat, som står klar til at hjælpe dig med, hvilke af vores mange muligheder, som kan komme i spil, når vi skal tegne dit helt personlige drømmehus.

Prisen vil derfor også afhænge af, hvordan du vælger at sammensætte dit drømmehus. Der er nemlig forskel på, hvilken løsning vores kunder ønsker, og netop derfor tilbyder vi en række valgmuligheder, så du ender ud med et specialbygget træhus til skalmuring ud fra netop dine præferencer.

En finger med i spillet

Er du selv håndværker eller har du en lille hobbyhåndværker gemt i ærmet, tilbyder vi hos Green House, at du kan være med som enten selvbygger eller medbygger. Dette vil selvfølgelig påvirke din pris, da du slipper for at betale for opsætningen. Vi kan derfor både levere og montere, hvis dette ønskes.

Ønsker du at høre mere om vores huse til skalmuring, er du velkommen til at kontakte os på tlf.: 98 33 23 33. Vores dygtige og kreative byggerådgivere hjælper dig gerne med at komme frem til netop dit drømmehus.

Skalmuring fra Green House

Green House producerer træhuse og bjælkehuse af høj kvalitet til hele det danske marked. Green House er en fleksibel virksomhed med en årlig kapacitet på ca. 50 huse. Vi producerer alle typer af træhuse og bjælkehuse.

Her finder du os

Green House
Vester Fjordvej 4, Mou
9280 Storvorde

CVR: 29614288