PYRAMIDESOMMERHUS

Hos Green House tilbyder vi Pyramidesommerhus, som er et moderne sommerhus på 106 m². Pyramidesommerhuset er designet ud fra en anderledes måde at konstruere sommerhuse på. Dette giver et helt unikt færdigbygget træhus med plads til hele familien uden nogen form for spildplads.

Sommerhusidyl i nye klæder

Et pyramidesommerhus er en helt ny måde at tænke sommerhus på, hvor design og minimal spildplads er de absolutte fokuspunkter. Pyramidesommerhuset er 106m2 og opbygget af tre bygninger med hver sit pyramidetag – heraf navnet. De tre bygninger er sat sammen, så det både indvendigt og udvendigt er ny måde at tænke rum på. Indvendigt afføder det et hus, hvor der ikke eksisterer spildplads, og udvendigt skabes der en række rum, hvor det er muligt at lave store lækre terrasser, som kan fange soltimer på forskellige tider af dagen.

Velkommen indenfor

Når vi hos Green House siger ingen spildplads, så mener vi det. Derfor er Pyramidesommerhuset indrettet med et stort lyst køkken-alrum, som fungerer som husets hjerte, idet der herfra er adgang til samtlige rum i huset. Der bruges således ikke unødvendige kvadratmeter på gangareal, og hver en kvadratmeter udnyttes derfor effektivt. Pyramidehuset rummer, ud over det lækre køkken-alrum, også tre børneværelser, et soveværelse, en entré med plads til både vaskemaskine og tørretumbler og hele to badeværelser.

Sommerhustradition og nytænkning

Hos Green House er vi med vores Folkesommerhus, Futurasommerhus og Pyramidesommerhus specialister i at re-designe det klassiske danske træsommerhus, så funktionalitet, design og kulturarv går op i en højere enhed. Vi sætter derfor en dyd i at levere alt fra den klassiske sorte træbeklædning med hvidsprossede vinduer og døre til helt individuelle kundeønsker.

Jeg har spørgsmål

Det er næsten kun fantasien, som sætter grænser for, hvad vi kan lave, og du er altid velkommen til at kontakte os på tlf. 98 33 23 33, hvor vi er klar til at svare på dine spørgsmål tale mere om de mange designmæssige muligheder. Derudover er du selvfølgelig altid velkommen til at bestille vores flotte katalog

Green House producerer træhuse og bjælkehuse af høj kvalitet til hele det danske marked. Green House er en fleksibel virksomhed med en årlig kapacitet på ca. 50 huse. Vi producerer alle typer af træhuse og bjælkehuse.

Her finder du os

Green House
Vester Fjordvej 4, Mou
9280 Storvorde

CVR: 29614288