Bjælkehuse

Når dansk idyl møder kvalitet, muligheder og godt håndværk

Når dansk idyl møder kvalitet, muligheder og godt håndværk…

… så er du trådt ind i et bjælkehus fra Green House. Med vores bjælkehuse tager vi det klassiske træhus til andet niveau. Mens træhuset er beklædt med træbrædder, er vores unikke bjælkehus opbygget af rustikke og charmerende svenske bjælker. Hvert hushjørne afsluttes desuden af karakteristiske og smukke krydshjørner af bjælkeender, som tilfører huset en helt særlig idyllisk charme, som er svær at skabe ved andre hustyper. 

Huset bliver ofte associeret med skoven, trærer og idyllisk natur. Bjælkehuset egner sig dog til langt de fleste omgivelser. Huset er derfor også et naturligt blikfang på villavejen eller i skoven.

Til fritids- og helårsbrug

Hos Green House tilbyder vi en række typehuse som grundstenen for dit byggeri. Vi ved, at ingen boligdrømme og behov er ens, derfor tilbyder vi selvfølgelig, at du kan sætte dit helt eget personlige præg, så bjælkehuset bliver til dit personlige drømmehus. Derfor har vi også en lang række dygtige og kreative byggerådgivere ansat, som står klar ved tegnebordet til at hjælpe dig med at idégenerere, udvikle og muliggøre dine helt særlige boligønsker.

Bjælkehuset fra Green House egner sig både som sommerhus eller helårshus. Huset er nemlig fremstillet i den bedste kvalitet, hvilket giver dig et hus, som holder i mange år frem med minimal vedligeholdelse.

Har du mod på medbyg eller selvbyg?

Hos Greenhouse tilbyder vi, at du helt eller delvist kan bygge dit nye bjælkehus eller bygge dit nye sommerhus. Vi kan således blot være leverandører af materialerne til dit drømmehus, men vi hjælper også gerne der, hvor du har brug for det.

Ønsker du at høre mere om vores bjælkehuse, er du mere end velkommen til at kontakte os på tlf.: 98 33 23 33. Vores byggerådgivere står altid klar til at rådgive dig om din bolig, hvor de gerne fortæller om mulighederne for at bygge netop dit drømmehus.

Konkurrencedygtige priser

Der er ikke den store forskel i prisen på et bjælkehus og et træhus, det handler ganske enkelt om smag og behag.

Da prisen på et hus afhænger af indretning, materialevalg og lignende, er det ikke muligt at angive en fast kvadratmeterpris. Ring til en af vores rådgivere og tag en snak om dit kommende husprojekt, så kan du få en prisindikation.

Kontakt Green House

Ønsker du at høre mere om vores bjælkehuse, er du velkommen til at kontakte Green House på tlf. 98 33 23 33 eller bestille vores katalog online

 

Green House producerer træhuse og bjælkehuse af høj kvalitet til hele det danske marked. Green House er en fleksibel virksomhed med en årlig kapacitet på ca. 50 huse. Vi producerer alle typer af træhuse og bjælkehuse.

Her finder du os

Green House
Ringvejen 23
9510 Arden

CVR: 29614288

Kontakt