HUSTYPER

Hos Green House kan du vælge mellem træhuse og bjælkehuse samt træhuse til skalmuring.

Lækre husE i træ OG SKALMURING

Lad Green House stå for dit husprojekt. Vi har mange års erfaring med at bygge sommerhuse i træ og bjælker. Vi bygger som oftest et råhus, hvilket vil sige, at vi står for alt det udvendige. Vi har en række kompetente samarbejdspartnere, vi kan henvise til, hvis du ønsker et præfabrikerede træhus eller bjælkehus. Alle vores huse er højisolerede og byder på et utroligt godt og sundt indeklima med en god økonomi.

Træhuse

Træhus lodret beklædning Green House.

Om du ønsker et klassisk træhus eller et bjælkehus er en smagssag. Indvendigt er der ingen forskel på træhuse, bjælkehuse og træhuse til skalmuring.

I et træhus er ydervæggene beklædt med lodrette brædder efter 1-på-2-princippet.

Bjælkehuse

Bjælkehus krydshjørner Green House.

I et bjælkehus ligger bjælkerne vandret ovenpå hinanden, hvorved der dannes de karakteristiske krydshjørner af bjælkeender.
Sommerhuse fra Green House

Sommerhus fra Green House.

Vores sommerhuse og fritidshuse kan leveres i flere forskellige størrelser og typer. Kvaliteten er altid i top.

Konkurrencedygtige priser

Der er ikke den store forskel i prisen på et bjælkehus og et træhus, det handler ganske enkelt om smag og behag.

Da prisen på et hus afhænger af indretning, materialevalg og lignende, er det ikke muligt at angive en fast kvadratmeterpris. Ring til en af vores rådgivere og tag en snak om dit kommende husprojekt, så kan du få en prisindikation.

Kontakt Green House

Er du interesseret i et træhus eller et bjælkehus enten som helårshus eller fritidshus er du velkommen til at kontakte Green House på tlf. 98 33 23 33 eller bestille vores katalog online

Green House producerer træhuse og bjælkehuse af høj kvalitet til hele det danske marked. Green House er en fleksibel virksomhed med en årlig kapacitet på ca. 50 huse. Vi producerer alle typer af træhuse og bjælkehuse.

Her finder du os

Green House
Vester Fjordvej 4, Mou
9280 Storvorde

CVR: 29614288