BYGGELØSNINGER

Green House tilbyder en række standardtyper af træhuse, men vi konstruerer også efter individuelle ønsker.
Træ er et naturligt materiale, der er både smukt og funktionelt, og træ har som byggemateriale de egenskaber, der skal til for at skabe sunde og smukke omgivelser, men det levende træ kræver den rigtige forarbejdning.

Derfor bygger vi dit hus i vores egne produktionslokaler, hvor klima, varme og fugtighed er konstant, og kvalitetskontrollen er i top. Det gælder, hvad enten du bestiller et af vores populære præfabrikerede type sommerhuse eller et af vores populære bjælkehuse.

Byggesæt eller råhusmontage

Vores huse leveres som byggesæt til selvbyg eller som medbyg med råhusmontage, hvor vi i begge tilfælde leverer råhuset på din sokkel. Green House henviser gerne til entreprenører i vores lokalområde.

Såfremt du vælger træhuse til skalmuring, både som selvbyg og medbyg, vil murstenene være bygherrens leverance og montage. I alle tilfælde vil alle nødvendige materialer være med til det udvendige og det indvendige arbejde i huset, som f.eks. isolering, gips, lofter, lister, indvendige døre samt søm og skruer.

Elementerne laves af Green House’s egne håndværkere

Elementer fra Green House leveres på byggegrunden

Byggegrunden inden byggeriet går i gang

Elementerne rejses

Fundamentet etableres

Det færdige hus

Green House producerer træhuse og bjælkehuse af høj kvalitet til hele det danske marked. Green House er en fleksibel virksomhed med en årlig kapacitet på ca. 50 huse. Vi producerer alle typer af træhuse og bjælkehuse.

Her finder du os

Green House
Vester Fjordvej 4, Mou
9280 Storvorde

CVR: 29614288